Uslovi kupovine - Dijabel
Kalkulator Forbrukslån | Miniläppäri | Kredittkort | Strømpris Kalkulator | Sammenlign Alarmselskaper | Husforsikring | Billigste Telefonabonnement 2019 | Billig Rørlegger

USLOVI KUPOVINE

Procedure i uslovi kupovine

 

Opis proizvoda

TELEMEDICINA garantuje da su svi podaci u vezi suplementa DIJABEL 100% tačni i pouzdani. Ako kutija DIJABELA koju ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac.

Opšti uslovi kupovine

Kupovinom u Internet prodavnici www.dijabel.com prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate. www.dijabel.com zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova.

Zaštita privatnosti

U ime Internet prodavnice www.dijabel.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne podatke o kupcima koji su neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima a u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo ljudima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla, t.j. isporuku porudžbine. Oni su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo firme Telemedicina doo i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti Telemedicine.

Komunikacija elektronskim putem

Kada posetite www.dijabel.com i pošaljete email poruku, prihvatate uslove korišćenja i saglasni ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija će se obavljati putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Vaš nalog

Ukoliko koristite www.dijabel.com, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Vaši podaci, koje ste naveli prilikom registracije na www.dijabel.com., će se koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće se koristiti u druge svrhe ili dostavljati trećim licima.

Međusobna komunikacija

Posetioci koji žele da komentarišu efekte, postavljaju pitanja i salju email poruke mogu to učiniti na E-mail office@dijabel.com

Cene proizvoda

Cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. TELEMEDICINA se obavezuje da će cenu po kojoj ste poručili DIJABEL, bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon narudžbenice, poštovati. Telemedicina ima pravo da otkaže porudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom obračuna porudžbenice.

Radno vreme

Online prodavnica www.dijabel.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema sajt može biti u kratkom vremenskom periodu nedostupan.

Promena podataka na sajtu

www.dijabel.com zadržava pravo da u svako vreme, bez prethodne najave, promeni podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci www.dijabel.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Uslovi kupovine

www.dijabel.com je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Srbiji.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena odgovarajućom odredbom. Vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez pismenog odobrenja www.dijabel.com.

DIJABEL - Pobedi dijabetes

Poboljšaj zdravlje još danas!

Pridruži se velikom broju zadovoljnih korisnika koji se osećaju bolje zahvaljujući DIJABEL-u.